Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Engeland

Engeland – Londen

Wanneer?
Exacte data volgen

Begeleiders vanuit Marianum
Mevrouw Jannink en mevrouw de Kuijer

Maximaal aantal deelnemers: 20

Verblijf: hotel inclusief ontbijt- lunch en avondeten voor eigen rekening

Reisduur: volgt

Programma
Londen is het politieke, economische en culturele centrum van Engeland. Als leerlingen een onderwerp hebben gekozen dat ze graag in Londen willen, in combinatie met het vak Engels, dan biedt deze reis de mogelijkheid om dit te doen.

Tijdens deze profielwerkstukreis maken leerlingen afspraken met bedrijven/instanties in Londen die ze willen interviewen tijdens hun bezoek.

We beginnen met de voorbereiding in juni en juli vóór de zomervakantie. Leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor het plannen van twee dagdelen om de informatie te verzamelen die ze nodig hebben voor hun profielwerkstuk.

De reis, openbaar vervoer en entrees zijn inbegrepen. Verder krijgen leerlingen van school een ‘Oystercard’ waarmee zij binnen het centrum van Londen zelfstandig kunnen reizen.

Interesse of vragen? Marianum organiseert een voorlichtingsbijeenkomst in april 2020 waar leerlingen en ouders welkom zijn. Ook moeten leerlingen een motivatie maken (waarom willen ze graag naar Londen voor onderzoek?) en deze sturen naar een van de begeleiders. Hieruit worden de best gemotiveerde aanmeldingen gekozen.

londen2-1000x667