Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Werken bij Marianum

Werken in het voortgezet onderwijs betekent werken met jonge mensen. Je werk is nooit saai: leerlingen leren van jou, maar jij kunt ook veel van hen leren. In een bijzondere wisselwerking geef je richting aan de ontwikkeling van jongeren en ben je onderdeel van hun ontdekkingstocht naar volwassenheid. Een ervaring van onschatbare waarde!

Scholengemeenschap Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Benieuwd of er een vacatures voor jou bij zit?

Kijk hier voor meer informatie en vacatures

VOTA: Samenwerkingsverband om verder te komen
VOTA staat voor Voortgezet Onderwijs Twente en de Achterhoek en is een samenwerkingsverband van acht zelfstandige schoolbesturen. Ook Stichting Carmelcollege is onderdeel van deze samenwerking. VOTA helpt onderwijspersoneel in Twente en de Achterhoek vooruit met o.a. cursussen en vacatures. Op de website lees je wat VOTA doet op het gebied van flexibiliteit, persoonlijke ontwikkeling, werkplezier en verbreding.

Stageplaatsen
Marianum zet zich graag in om ervoor te zorgen dat het onderwijs ook in de toekomst de beschikking heeft over goed opgeleide docenten. Hiervoor willen we aankomende docenten in de gelegenheid stellen stage te lopen bij onze school. Hier krijgen ze een kijkje in de keuken van onze school en doen ervaring op in het onderwijs.

Daarbij biedt het de school ook nieuwe impulsen om het onderwijs te innoveren, kennis te nemen van nieuwe werkvormen en zittende docenten te laten reflecteren op hun eigen lesgeven. Bovendien kunnen onderzoeksopdrachten en de resultaten hiervan een bijdrage leveren aan de vernieuwingen binnen het onderwijs op Marianum. Door de verschillende onderwijsvormen kunnen we een breed scala aan onderwijsconcepten aanbieden.

Naast stagemogelijkheden voor aankomend onderwijzend personeel biedt Marianum ook de mogelijkheid om stageplaatsen te verzorgen op het gebied van onderwijsassistenten, ICT en facilitaire dienst.

Voor informatie over de stagemogelijkheden kunt u mailen naar samenopleiden@marianum.nl en/of bellen met Mark Lankveld (0544 477070).