Belangrijke data

Hoi-week
Van 14 tot en met 18 januari 2019 krijgt groep 7 van de basisscholen een rondleiding (op intekening).
Van 13 tot en met 17 mei 2019 krijgt groep 7 van de basisscholen een rondleiding (op intekening)

Open Huis op beide locaties
Marianum organiseert in januari opnieuw een Open Huis. Dit jaar zijn de locaties afzonderlijk van elkaar geopend. Op dinsdag 22 januari 2019 is onze locatie in Lichtenvoorde (dr. AriĆ«nsstraat 1-3) geopend van 17.00 – 20.00 uur. En op donderdag 24 januari 2019 opent Marianum in Groenlo (Deken Hooijmansingel 1) haar deuren voor publiek. Het Open Huis is bedoeld voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders en/of verzorgers.

Ben jij die leerling die binnenkort de basisschool gaat verlaten? En op zoek naar een leuke school bij jou in de buurt waar je zowel vmbo, havo en vwo kunt volgen? Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken bij Marianum! En u als ouder en/of verzorger natuurlijk ook.

Om je een goede indruk te geven van de sfeer van Marianum en de mogelijkheden die de school biedt, organiseren docenten verschillende proeflessen en maken leerlingen muziek. Daarnaast kun je in de aula’s alle informatie vinden die je nodig hebt om een complete indruk te krijgen van Marianum.

Enthousiast geworden en nieuwsgierig naar onze school? Kom ons dan bezoeken tijdens het Open Huis op 22 en 24 januari 2019. De toegang is gratis en aanmelden van tevoren is niet nodig! Tot dan.