Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

De Huiskamer

Bij Marianum in Groenlo en Lichtenvoorde kunnen leerlingen terecht in De Huiskamer. Een plek in de school voor jongeren die op zoek zijn naar een rustige plek om huiswerk te maken, ideeën in te brengen, vragen te stellen of om gewoon te chillen met andere leerlingen.

De Huiskamer is een veilige en gezellige plek voor jongeren die op zoek zijn naar extra ondersteuning, rust en een plek waar ze in een veilige omgeving een (vertrouwelijk) gesprek kunnen voeren. Het gaat bijvoorbeeld om jongeren die door omstandigheden thuis moeilijk huiswerk kunnen maken, die mantelzorger zijn en daar even uit willen of dat jongeren die op zichzelf aangewezen zijn door scheiding van ouders. Ook kan het zijn dat ze een goed idee hebben en ze geen plek kennen om dit te delen.

Naast dat De Huiskamer een gezellige plek is, kunnen leerlingen op de woensdagen deelnemen aan verschillende activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en cultuur en persoonlijke ontwikkeling.

De Huiskamer in Groenlo – openingstijden
De Huiskamer in Groenlo is te vinden in kamer 665 (tegenover de Studielounge) en is bedoeld voor leerlingen uit de onder- en bovenbouw. De openingstijden:

  • Maandag van 12.00 – 16.00 uur – inloop
  • Dinsdag van 12.00 – 16.00 uur – inloop
  • Woensdag van 12.00 – 16.00 uur – activiteitenmiddag

De Huiskamer in Lichtenvoorde – openingstijden
De Huiskamer in Lichtenvoorde is te vinden in het onderbouwgebouw en is bedoeld voor leerlingen uit de onderbouw. De openingstijden;

  • Maandag van 14.30 – 16.30 uur – inloop
  • Dinsdag van 14.30 – 16.30 uur – inloop
  • Woensdag van 14.30 – 16.30 uur – activiteitenmiddag

‘De Huiskamer’ is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Oost Gelre, Mazzel Jongerenwerk Oost Gelre en Marianum.