Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Berlijn, Parijs, Barcelona of de Ardennen

Berlijn, Parijs, Barcelona of de Ardennen

Voor wie?
Leerlingen uit 3 vmbo

Wanneer?
Data volgen

Begeleiders vanuit Marianum
Enkele mentoren uit leerjaar 3 – coördinator is de heer Brummelhuis.

Programma
Leerlingen van leerjaar 3 vmbo gaan elk jaar naar een locatie in het buitenland. De leerlingen mogen zelf kiezen wat hun voorkeur heeft. Voor 2020 zijn dat de bestemmingen Berlijn, Parijs, Barcelona of de Ardennen. Tijdens deze reis besteedt Marianum, naast plezier, aandacht aan beroepsgerichte en algemene opdrachten.

Berlijn: de stad van de muur, de stad van concentratiekamp Sachsenhausen. Deze reis heeft een historisch karakter. Niet zo gek met zoveel herinneringen van de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Bezoek vele historische plekken.

Parijs: de stad met onder meer de Eiffeltoren en vele toeristische highlights. Veel aandacht voor cultuur, historie en architectuur, kennis maken met de taal en gewoonten. Bezoek aan Eiffeltoren, Notre dame, Versailles etc. Drukke grote wereldstad.

Barcelona: de stad vol cultuur, voetbal, strand. Bezoek aan Park Guell , Sagrada Familia, La Ramblas, maar ook FC Barcelona. Een hele leuke hippe bestemming.

De Ardennen: de plek voor onze sportievere leerlingen. Het accent ligt op de natuur waar we sportief leren samenwerken, survivallen, kanoën en geologie leren.

L1030804