Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Aanmelden

Aanmelden voor leerjaar 1 vanuit het basisonderwijs
Ben je enthousiast geworden over Marianum? Dan kun je je vanaf dit schooljaar eenvoudig online aanmelden in de week voor 1 april 2024 (25 t/m 31 maart 2024) via een speciale link. Deze staat ook op de homepage vanaf 25 maart op onze website.

Aanmelding voor leerjaar 1 – 6 vanuit het voortgezet onderwijs
Als je van en andere voortgezet onderwijs school komt en je wilt graag bij ons starten, dan kunnen jouw ouders contact opnemen met school via het algemene telefoonnummer 0544 477070 om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met een van onze teambegeleiders (hieronder staan de namen).

Kennismaking
Wat wij in ieder geval van jou willen weten is voor welk leerjaar je je gaat aanmelden, naar welke locatie je wilt en welke onderwijsniveau je hebt. Naar aanleiding van het oriënterende telefoongesprek kan Marianum overgaan tot het inplannen van een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen andere gesprekspartners aansluiten en is het informeren over jouw eerder behaalde schoolresultaten en het meebrengen van relevante onderwijsdocumenten noodzakelijk.

Wanneer is een aanmelding definitief?
Een ontvangen aanmelding betekent nog geen definitieve aanmelding. Jij of jouw ouders ontvangen uiterlijk na 6 weken bericht of de plaatsing definitief is.

Onze teambegeleiders
– Locatie Groenlo en Lichtenvoorde onderbouw – Adriaan Verschuren
– Locatie Groenlo bovenbouw havo/vwo – Arjan Paf en Mandy Stokkers
– Locatie Lichtenvoorde bovenbouw vmbo – Jolien Haarman