Peersupport

Inmiddels worden de eerste bijlessen weer gegeven. Een kleine 40 leerlingen en stagiaires verzorgen de bijlessen voor ruim 100 leerlingen. Helaas is het bij een tiental leerlingen (voornamelijk (voor-)examenklassers) niet gelukt om iemand te vinden die hen bijles kan geven, maar het overgrote deel dus gelukkig wel.

Op dit moment zijn we alweer de voorbereidingen aan het treffen om een nieuwe ronde op te gaan starten. Na de herfstvakantie worden er weer mails gestuurd om iedereen de mogelijkheid te bieden zich aan te melden om bijlessen te gaan volgen of geven en dan gaan we opnieuw kijken of we weer een heleboel leerlingen verder kunnen helpen. Er is nog wel wat ruimte om bijlessen te geven, maar of het lukt zal wel afhangen van leerjaar en vak.

Het is het hele jaar mogelijk om je tussentijds in te schrijven voor het volgen van bijlessen door te mailen naar peersupport@marianum.nl. Er wordt dan gekeken of er een groepje is waar je zo bij aan kunt sluiten. Als dit niet het geval is, zul je moeten wachten tot de volgende ronde.

Half november begint de tweede ronde, half februari de derde ronde en begin mei de vierde en laatste ronde. Elke nieuwe ronde wordt aangekondigd met een mail met link om je aan te melden.

Vera Berendsen (Groenlo), Gerard Ankersmit (Lichtenvoorde) en Maarten Müller

Peersupport