Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Webshop leerlingen vmbo 4 geopend!

Vandaag was het zover: leerlingen van Marianum uit vmbo, leerjaar vier (BK4), met het profiel Economie & Ondernemen openden hun eigen webshop! De webshop is hier te bezoeken. De leermethode die Marianum hiervoor gebruikt is van ‘De Schoolwebwinkel’.

Vanaf vandaag, dinsdag 30 oktober 2018, kunnen bezoekers zelfgemaakte gepersonaliseerde kaarten kopen voor alle speciale (feest)dagen. In de toekomst wordt het aanbod uitgebreid met andere zelfgemaakte producten. De helft van de opbrengst gaat naar een goed doel.

De webshop wordt door de leerlingen zelf beheert in een zogenaamd webshopteam. Daarvoor hebben ze verschillende afdelingen opgezet zoals Personeel en organisatie, Public Relations, Administratie, Inkoop, Magazijn, Facilitair, Receptie en Vormgeving.

Het doel van dit project is om onze leerlingen in een levensechte omgeving onderwijs te bieden. De combinatie van praktijk en theorie in een contextrijke omgeving zorgt voor een positieve beleving en een betekenisvolle vakinhoud. Vaardigheden, zoals samenwerken, creativiteit, kritisch denken en communiceren komen in dit project samen.

opening website 30-10-2018

 

 

Webshop leerlingen vmbo 4 geopend!