Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip! Activiteit voor jonge mantelzorgers

De gemeente Oost Gelre organiseert op zaterdag 11 juni een sportieve en leuke activiteit voor jonge mantelzorgers van 12 tot 18 jaar uit gemeente Oost Gelre.

Zorgen vanzelfsprekend of ook lastig?
Vaak beseffen jonge mantelzorgers niet dat zij opgroeien in een situatie die anders is dan die van de meeste mensen. Het zorgen is vaak vanzelfsprekend. En kan ook voldoening geven. Maar soms kan het ook lastig of veel zijn. Kun je je nog wel goed genoeg concentreren op school als je zusje in het ziekenhuis ligt? Of moet je soms afspraken met vrienden afzeggen omdat je moeder niet alleen thuis kan zijn? Of vind je het niet fijn om thuis met iemand af te spreken, omdat je altijd rekening moet houden met je broer?

Aanmelden
Jonge mantelzorgers die bij de gemeente bekend zijn, hebben hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen. Heb jij geen uitnodiging ontvangen, maar ben je wel een jonge mantelzorger en lijkt het je leuk om mee te doen? Dan ben je van harte welkom! Meedoen aan deze activiteit is gratis. Meld je voor 6 juni aan via mantelzorg@oostgelre.nl of neem contact op met Ingrid te Winkel: 06- 10 97 81 81 of i.tewinkel@oostgelre.nl.

Waar kun je terecht?
Herken jij jezelf hierin, heb je vragen of wil je je verhaal met iemand delen? Dan kun je altijd terecht bij het Ondersteuningsteam Oost-Achterhoek, jongerenwerk Mazzel of de mantelzorgconsulent van de gemeente. Zij staan voor je klaar en helpen je graag. Soms is het delen van je verhaal al heel erg fijn.

Tip! Activiteit voor jonge mantelzorgers