Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip! Bijeenkomst over game-verslaving

Het Preventie Platform Jeugd organiseert op woensdag 15 juni de bijeenkomst Help! Mijn kind verdwijnt in social media of gamen. Deze bijeenkomst is speciaal voor ouders / opvoeders van kinderen tussen de 12 en 18 jaar.

Verslaafd aan social media en gamen
Zonder het zich bewust te zijn kunnen kinderen en jongeren zich verliezen in de digitale wereld; gamen, YouTube filmpjes kijken, Instagram, Fortnite… Al in groep 7 raken kinderen game-verslaafd! Wat maakt dat het zo verslavend is? En waarom is het (jongeren)brein hier zo gevoelig voor? Wanneer gaat digitaal gedrag over in verslaving en hoe herken je dat als ouder? En vervolgens, hoe ga je daar dan mee om?

Praktische informatie
Op woensdagavond 15 juni van 19.30 tot 21.30 uur gaat ervaringsdeskundige en psycholoog Laurens Veltman op deze en andere vragen van ouders en opvoeders in. Met als resultaat dat zij inzicht krijgen in het digitale gedrag van hun kind, weten wat helpt om in contact te komen met hun kind en bij te sturen op (de mate van) digitaal gedrag! De bijeenkomst vindt plaats bij De Huve, Grote Straat 52 in Eibergen.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 8 juni via deze link: https://preventieplatformjeugd.nl/themas/roken-alcohol-drugs-en-digitale-verleidingen/help-mijn-kind-verdwijnt-social-media-gamen.

Tip! Bijeenkomst over game-verslaving