Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Open Huis Marianum – hier vind je alle informatie!

Marianum organiseert dit jaar voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders een online Open Huis: een digitale omgeving waar zij alle belangrijke informatie over onze school terug kunnen vinden. Verder organiseren we een Let’s Go Maand waar groep 7 en 8 van basisscholen uit de omgeving proeflessen bij ons op school kunnen volgen. Halverwege de maand, op 19 en 21 januari 2021, organiseren we een live event voor ouders.

Digitale omgeving
Het Open Huis kan dit jaar helaas niet op gebruikelijke manier plaatsvinden, omdat we te maken hebben met de coronamaatregelen. Daarom hebben we gekozen voor een andere vorm. Het Open Huis zal vooral digitaal plaatsvinden en is hier ter vinden: www.marianum.nl/open-huis.

Let’s Go Maand
Voor leerlingen uit groep 7 en/of 8 organiseren we van woensdag 20 januari tot en met vrijdag 12 februari de Let’s Go Maand (data onder voorbehoud i.v.m. eventuele nieuwe coronamaatregelen). Zij mogen dan met hun klas (of individueel) bij ons op school een proefles volgen om zo een indruk te krijgen, de sfeer te proeven en kennis te maken met de verschillende leerniveaus. De basisscholen uit de regio hebben hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen.

Live events
De live events hebben we gepland op de dagen dat normaal ons Open Huis zou plaatsvinden: 19 en 21 januari 2021. Ouders en ook hun zoon of dochter kunnen via een link deelnemen aan de bijeenkomst en vragen stellen via de chat. Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende medewerkers aan het woord komen en vertellen over onze school.

Open Huis Marianum – hier vind je alle informatie!