Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Open Huis bij Marianum – 17 en 19 januari 2023

Op dinsdag 17 januari 2023 en donderdag 19 januari 2023 van 17.00 – 20.00 uur openen wij weer onze deuren. Zit jij in groep 8 en ben je nieuwsgierig naar onze school? Kom dan gerust met je ouders kijken, de sfeer proeven én ervaren hoe het is om in onze school rond te lopen. 

Op dinsdag 17 januari ben je welkom om te komen kijken in locatie Lichtenvoorde (dr. Ariënsstraat 1-3) en op donderdag 19 januari in locatie Groenlo (Deken Hooijmansingel 1).

Tijdens de avonden maak je kennis met de verschillende vakken die je gaat volgen bij ons, leer je de docenten een beetje kennen en kun je vooral de sfeer proeven bij Marianum. In de aula’s vind je algemene informatie over bijvoorbeeld de inhoud van het onderwijs, de verschillende onderwijsniveaus en onze leerlingondersteuning. Ook maak je kennis met onze buitenschoolse activiteiten, zoals bijvoorbeeld de sporttoernooien (Olympic Moves), projectweken en muziek (Ja, Suzan en Freek hebben elkaar bij Marianum leren kennen en zijn nu heel beroemd).

Nieuwsgierig geworden? Leuk! Dan zien we je graag op 17 en/of 19 januari. En als je NU al nieuwsgierig bent naar onze school, bekijk dan onze speciale online Open-Huis-Pagina door op onderstaande afbeelding te klikken:

Open Huis bij Marianum – 17 en 19 januari 2023