Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Op naar de finale van de Carmel Awards op 10 juni!

De inschrijving voor de Carmel Awards is gesloten! Er kwamen ruim 100 aanmeldingen binnen van creatieve groepjes leerlingen. Van vernuftige omdenkers, talentvolle artiesten in de dop tot creatieve alleskunners. Momenteel zijn de leerlingen druk bezig om hun aanmelding te voltooien door een video in te dienen. Van Marianum zijn drie inzendingen binnengekomen. Wie door gaat naar de finale op 10 juni, horen we deze week of begin volgende week.

Nominatie
De komende weken buigt een deskundige jury zich over de verschillende aanmeldingen. Uiteindelijk blijven er 12 genomineerden over, van iedere Carmel-instelling één. Van alle 12 genomineerden wordt het idee (indien haalbaar) uitgevoerd en gefilmd.

Live Awardshow – 10 juni om 12.00 uur
De genomineerden staan centraal tijdens de live Awardshow op vrijdag 10 juni, die leerlingen kunnen volgen via carmelawards.nl. Om 12.00 uur worden de winnaars bekendgemaakt, live vanuit Carmel College Salland in Raalte. Een dag eerder, op donderdag 9 juni om 12.00 uur, opent via carmelawards.nl de stembus. Alle leerlingen kunnen hun stem hier uitbrengen op hun favoriete inzending. Informatie hierover volgt nog.

Finale
Tijdens de live uitzending lopen de genomineerden via een rode loper en selfiemuur naar het podium. Een aantal genomineerden doet hun act op het podium en dan is het zover: de uitreiking van de drie Carmel Awards. Juist doordat er nu drie Awards te winnen zijn, blijven alle scholen tot het einde in de race en is de kans groter dat ze met zo’n felbegeerde award naar huis gaan. 

Wordt vervolgd!