Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Nieuwe speeldata toneelvoorstelling ‘Strike!’ bekend

De nieuwe speeldata van de toneelvoorstelling ‘Strike!’ zijn bekend. Kom allemaal kijken op donderdag 6 december en vrijdag 7 december 2018 naar deze spannende en humoristische toneelvoorstelling, gespeeld dor Marianum Toneel! De voorstelling was deze week gepland, maar door het overlijden van een collega is de voorstelling verplaatst naar volgende week.

Kaarten bestellen kan nog steeds
Kaarten voor de voorstelling zijn nog steeds te koop tijdens de kleine en de grote pauze op beide locaties in Lichtenvoorde en Groenlo. De kaarten kosten € 3,50 per stuk. En wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen! Ook kun je kaarten online bestellen via toneel@marianum.nl.

Kaarten omruilen
Heb je al een toegangskaart gekocht? Kom deze dan op school omruilen voor een nieuwe kaart of stuur hierover een e-mail naar toneel@marianum.nl. De nieuwe kaart ligt dan voor je klaar op de avond zelf. Kun je niet (meer) komen naar de toneelvoorstelling? Dan kun je je geld komen terughalen.

Tijdstip en plaats
De voorstelling ‘Strike!’ vindt plaats in de Kapel aan de Deken Hooijmansingel 1 in Groenlo. Vanaf 19.00 start de inloop en om 19.30 uur begint de voorstelling. De voorstelling duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Luister hier naar het interview op Gelre FM!