Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Mbo-Scholenmarkt voor leerlingen vmbo 3 en 4

Kom ook naar de Mbo-Scholenmarkt op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 november 2018! De plek om kennis te maken met de vele vormen van onderwijs na het behalen van het vmbo-diploma.

Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 november 2018 vindt de jaarlijkse Mbo-Scholenmarkt plaats op het Graafschap College aan de J.F. Kennedylaan 49 in Doetinchem. De Scholenmarkt is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de vele vormen van onderwijs ná het behalen van het vmbo-diploma.

Online registreren
Net als vorig jaar vraagt het Graafschap College bezoekers (leerlingen) van de Scholenmarkt zich vooraf online te registreren door onder andere hun naam, e-mailadres en informatie over interesses achter te laten. Met behulp van deze gegevens hopen zij leerlingen beter te kunnen begeleiden tijdens hun oriëntatiefase. Registreren kan vanaf dinsdag 13 november jl via de website van het Graafschap College. 

Meer informatie 
Hier is een overzicht
 te vinden van de opleidingen en scholen die tijdens de scholenmarkt aanwezig zijn. Verder informatie is te vinden op de website van het Graafschap College.

Tot dan!

Mbo-Scholenmarkt voor leerlingen vmbo 3 en 4