Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Marianum Loopbaanevent

Marianum houdt in samenwerking met scholen en bedrijven een loopbaanevent. Voor leerlingen vanaf vmbo-2 en havo/vwo 3 tot de eindexamenklassen staat deze dag in het teken van kennis maken met opleidingen en bedrijven. Het event vindt plaats op woensdag 13 december van 14.00 tot 17.00 uur bij Erve Kots in Lievelde.

Doel is om leerlingen op een leuke manier kennis te laten maken met opleidingen en bedrijven. Voor leerlingen is het belangrijk dat zij zichzelf leren kennen en kunnen identificeren met een opleiding/beroep. Het identificeren gebeurt aan de hand van kwaliteiten die de leerling heeft en die belangrijk zijn bij een bepaalde opleiding of beroep.

Tijdens deze middag zijn vertegenwoordigers van diverse bedrijven aanwezig waaronder Rabobank, Veld Koeltechniek, Sensire en Defensie. Tevens zijn de opleidingen vertegenwoordigd en is er meer informatie te verkrijgen over UT, Saxion, Graafschapcollege en andere scholen. Leerlingen krijgen de opdracht om hun kwaliteiten, interesses en persoonlijkheid te matchen met de aanwezige bedrijven, beroepsbeoefenaars en opleidingen.

Wij nodigen ouders ook van harte uit om te komen kijken en vragen te stellen aan de scholen en/of bedrijven. Zij zijn welkom vanaf 16.00 uur.

Het event is voor alle leerlingen verplicht.

Marianum Loopbaanevent