Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Informatiebijeenkomst Groenkracht

Gezamenlijk investeren in zonnepanelen op dak Marianum

Binnen de gemeente Oost Gelre worden zowel op het Marianum in Groenlo als ook op het Marianum in Lichtenvoorde zonnestroom-installaties geplaatst. De installaties worden samen door inwoners en ondernemers betaald. Voor het project in Groenlo is er 12 september as een informatieavond bij De Mattelier. Energiecoöperatie Groenkracht Groenlo nodigt alle geïnteresseerden hiervoor van harte uit. Komt u ook?

Meer dan de helft van de 440 zonnepanelen, die op het Marianum Groenlo geplaatst kunnen worden, zijn reeds verkocht. Wilt u meedoen? Er is dus nog voldoende ruimte!

Meedoen aan het project biedt verschillende voordelen:

  • u werkt actief mee het opwekken van groene stroom;
  • door de teruggaaf van de energiebelasting levert deze investering u een mooie winst op; door het samen in de coöperatie te organiseren heeft u er zelf in principe geen omkijken naar;
  • certificaten (bewijs dat u in de zonnepanelen heeft geïnvesteerd) zijn binnen de postcoderoos in principe vrij verhandelbaar.

Verdere informatie en een brochure kunt u ook vinden op www.groenkracht-groenlo.nl.

Aanmelden voor de informatieavond                       

Wilt u op 12 september aanwezig zijn? Laat dit a.u.b. voor 10 september via info@groenkracht-groenlo.nl of de Facebook-pagina van Groenkracht Groenlo weten.

Waar moet u op letten?

  • u woont binnen de postcoderoos of heeft hier een bedrijf met een kleinverbruiksaansluiting;
  • lidmaatschap van de coöperatie is niet vrijblijvend.

 

Informatiebijeenkomst Groenkracht