Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Finalisten Art Battle bekend!

Tot en met 22 april kan er gestemd worden op de kunst van onze leerlingen tijdens de Art Battle! Doe mee.

Vrijdag 5 april jl. opende Natasja Scharenborg, kunstenaar & eigenaar van Tastisch.nl (interieur) Ontwerp en Concept, op feestelijke wijze de examenexpositie van de havo- en vwo-eindexamenleerlingen die het kunstvak beeldende vorming volgen. De opening vond plaats op Marianum in Groenlo. Daarnaast werden de zes genomineerden voor de Art Battle bekend gemaakt. Dit zijn geworden Jill Temming, Milou Gierkink en Noelle de Vries van vwo 6 en van havo 5: Laurie Stoverink, Isa Mentink en Suze Frank.

De Art Battle 2019, open vanaf 13 april tot en met 22 april, is een wedstrijd tussen leerlingen van vier middelbare scholen uit de regio die dit schooljaar eindexamen doen in het vak beeldende kunst voor de afdeling vmbo, havo en vwo. De deelnemende scholen zijn:– Staring College Lochem– Scholengemeenschap Marianum Groenlo– Het Assink Lyceum Eibergen en Haaksbergen– Gerrit Komrij College Winterswijk.

De eindexamententoonstelling, met het thema zingeving, is te bezichtigen tot 17 juni 2019, tijdens schooldagen van 8:30 uur tot 16:00 uur in Marianum aan de Deken Hooijmansingel 1.

Finalisten Art Battle bekend!