Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

De eerste Olympic Moves finale tickets zijn binnen!

Regionale finale Olympic Moves tennis

Vorige week donderdag vertrokken we met 4 onderbouwleerlingen en 6 bovenbouwleerlingen naar Apeldoorn voor de regionale finale tennis. In verband met de uitwisseling die in dezelfde week plaatsvond voor 2 leerlingen binnen een team, hebben we één team moeten terugtrekken.

De onderbouwteams hebben het heel goed gedaan, maar helaas was het niet genoeg voor een ticket naar de finale. Beau en Noa zijn 2de geworden en Jort en Demi zijn 3de geworden.

Zoë en Tijmen deden met categorie 3/4 recreatief mee en hebben het heel goed gedaan. Wedstrijd voor wedstrijd werd gewonnen en in de finale moesten ze tegen een team die op dat moment ook alles had gewonnen. De wedstrijd ging gelijk op en uiteindelijk wonnen ze met 1 punt verschil, namelijk 8-7. “Yes, ze zijn door naar Amsterdam”. De laatste twee teams zaten in een poule van vier. Ze begonnen niet goed, want beide teams verloren de eerste wedstrijd. De tweede wedstrijd wonnen ze gelukkig. Daarna moesten ze twee keer tegen elkaar. Daan en Daisy wonnen de eerste wedstrijd met 1 punt verschil van Wouter en Jennifer. De 2de wedstrijd wonnen ze ook, dus Daan en Daisy zaten op schema. De laatste twee wedstrijden wonnen beide teams ook en hierdoor zijn Daan en Daisy 1ste geworden en Wouter en Jennifer 2de. Daan en Daisy zijn door naar Amsterdam!

20170406_160624 (Kopie)

20170406_132008 (Kopie)

De eerste Olympic Moves finale tickets zijn binnen!