Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Naar Marianum volgend schooljaar? Aanmelden kan tussen 25 – 31 maart

In de landelijke aanmeldweek voor scholen in het voortgezet onderwijs, de week van 25 t/m 31 maart 2024, kunt u uw kind aanmelden voor onze school. Het online aanmelden heeft als voordeel dat uw gegevens via een beveiligde omgeving rechtstreeks in onze administratie terechtkomen. Dus geen pen of papier. U hoeft niets te printen. Alles gaat online.

Stappen om aan te melden:

  • Ga in de week van 25 t/m 31 maart naar het aanmeldportaal op de homepage van onze website. Deze ziet er zo uit:
  • Hier maakt u een account aan met uw e-mailadres en wachtwoord
  • Vervolgens logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord
  • U klikt op het aanmeldformulier en start met het invullen van de gegevens. Het is mogelijk het formulier tussentijds op te slaan, zodat u op een later tijdstip verder kunt gaan met aanmelden.
  • Tot slot ondertekent u met een digitale handtekening. Daarvoor werken we met IDIN. Meer informatie over IDIN vindt u via https://www.idin.nl

Hulp nodig? – Kom langs!
Op 26 (15.30 – 17.30 uur) en 28 maart 2024 (17.30 – 19.30 uur) kunt u langskomen op onze locatie in Lichtenvoorde (Dr. Ariënsstraat 3 (gebouw 3)) als u graag ondersteuning wilt bij het digitaal aanmelden (ongeacht of uw zoon/dochter zich gaat aanmelden voor locatie Groenlo of Lichtenvoorde). Er staan laptops klaar en onze medewerkers helpen u graag. Gaat het alleen om de digitale handtekening, dan kunt u op dat moment een handtekening komen zetten met pen.

Op 26 maart zijn wij er tussen tussen 15.30 en 17.30 uur en op donderdagavond 28 maart tussen 17.30 en 19.30 uur

Inschrijven in geval van gescheiden ouders
Gescheiden ouders bepalen onderling wie de aanmelding doet. Op basis van het BSN-nummer is het niet mogelijk twee aanmeldingen voor één kind te doen. De ouder die de tweede aanmelding doet, krijgt dan een melding dat er al een aanmelding is gedaan met het BSN-nummer. Een ouder met wettelijk gezag kan de aanmelding doen en deze ook ondertekenen.

Advies basisschool is leidend bij plaatsing op school
De basisschool bespreekt tijdens het schooladviesgesprek het schooladvies met u en uw kind. U vult het schooladvies in op het aanmeldformulier. Dit advies ontvangen wij ook van de basisschool. Dat schooladvies volgen wij op. In april ontvangt u een e-mail van ons met de bevestiging dat de digitale aanmelding goed is ontvangen en wat de vervolgstappen zijn.

lokaal_les_opletten2

Naar Marianum volgend schooljaar? Aanmelden kan tussen 25 – 31 maart