Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Surveillanten voor eindexamen gezocht!

Marianum is op zoek naar nieuwe enthousiaste surveillanten die willen surveilleren tijdens het eindexamen van onze vmbo-leerlingen uit leerjaar 4 in Lichtenvoorde. De examens vinden plaatst van 14 tot en met 27 mei 2024.

Waarom meedoen als surveillant?
Stel je voor: een zaal vol geconcentreerde 15-jarigen die bezig zijn met hun examen! Als surveillant ben jij tijdens dit moment niet alleen getuige, maar speel je ook een sleutelrol om ervoor te zorgen dat alles eerlijk en gestroomlijnd verloopt.

Wat draag jij bij als surveillant?

  1. Verantwoordelijk toezicht – je houdt een waakzaam oog op de examenzaal om een eerlijk verloop van het examen te waarborgen
  2. Vriendelijke ondersteuning – met jouw affiniteit voor 15-jarigen, kun je een positieve en ondersteunende sfeer creëren, waardoor de stress voor de leerlingen wordt verminderd
  3. Korte tijdsinvestering – jouw inzet is beperkt tot maximaal 3 uur per dag, waardoor je flexibiliteit behoudt voor andere verplichtingen.

Waar vinden de examens plaats?
Onze examenlocatie is bij voormalig restaurant t’ Zwaantje in Lichtenvoorde

Enthousiast geworden en wil je reageren?
Stuur dan je reactie voor 27 maart 2024 naar de heer W. Koolenbrander via w.koolenbrander@marianum.nl. Vertel ons waarom je graag als surveillant zou willen bijdragen en hoe je affiniteit hebt met deze bijzondere leeftijdsgroep. Laten we samen een positieve invloed uitoefenen op de toekomst van deze jonge geesten!

Surveillanten voor eindexamen gezocht!