Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Werkweek vmbo-3 naar Barcelona

Op zondagavond 8 april jl. vertrokken we met vier bussen met bijna 200 derdejaarsleerlingen en 19 docenten richting Calella aan de Spaanse kust. Na een nacht en een hele dag rijden, kwamen we maandag in de namiddag in Calella aan, waar we verbleven in 3 verschillende hotels.

Op dinsdag en woensdag werd een roulerend programma per hotelgroep afgewerkt, waarbij in groepjes een fietstocht gemaakt werd langs de highlights van Barcelona met een Nederlandse gids. Er werd een bezoek gebracht aan Camp Nou en een bezoek aan het park van Gaudi, Park G├╝ell, waar de opdracht voor CKV centraal stond. Ook was er vrije tijd om te shoppen op de Ramblas. De donderdag stond in het teken van sport en spel op het zonovergoten strand van Calella. Wat hadden we geluk met het weer. Moe maar voldaan stapten we op donderdagavond om 20.00 uur weer in de bus en na opnieuw zo’n 20 uur doorbijten en slapen in de bus arriveerden we in Lichtenvoorde. We kijken terug op een zeer geslaagde schoolreis.

Voor de thuisblijvers was er een speciaal thuisblijfprogramma. Zij maakten een excursie naar het openluchtmuseum in Arnhem, brachten een bezoek aan de stad Den Bosch, een bezoek met stadsgids aan Groenlo en hadden een sportactiviteit in Lichtenvoorde in het fitnesscentrum. Ook voor de thuisblijvers een gevarieerd programma met leerzame onderdelen en ook tijd om lekker te shoppen.

Team vmbo

IMG-20180410-WA0009

20180411_134723IMG-20180410-WA0005

Werkweek vmbo-3 naar Barcelona