Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Vmbo-leerlingen Marianum openen webshop

Leerlingen van Marianum uit vmbo, leerjaar vier (BK4), met het profiel Economie & Ondernemen openen op dinsdag 30 oktober 2018 om 11.00 uur in Lichtenvoorde hun eigen webshop! De leermethode die Marianum hiervoor gebruikt is van ‘De Schoolwebwinkel’.

Vanaf de opening kunnen bezoekers zelfgemaakte gepersonaliseerde kaarten kopen voor alle speciale (feest)dagen. In de toekomst wordt het aanbod uitgebreid met andere zelfgemaakte producten. De helft van de opbrengst gaat naar een goed doel.

De webshop wordt door de leerlingen zelf beheert in een zogenaamd webshopteam. Daarvoor hebben ze verschillende afdelingen opgezet zoals Personeel en organisatie, Public Relations, Administratie, Inkoop, Magazijn, Facilitair, Receptie en Vormgeving.

Het doel van dit project is om onze leerlingen in een levensechte omgeving onderwijs te bieden. De combinatie van praktijk en theorie in een contextrijke omgeving zorgt voor een positieve beleving en een betekenisvolle vakinhoud. Vaardigheden, zoals samenwerken, creativiteit, kritisch denken en communiceren komen in dit project samen.

 

 

Vmbo-leerlingen Marianum openen webshop