Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Veranderingen De Huiskamer

Onlangs is De Huiskamer aan dr. Ariënsstraat 3 in Lichtenvoorde weer volledig opengegaan op maandag, dinsdag en woensdag voor maximaal 12 leerlingen uit de onderbouw van Marianum. In dit bericht lees je een aantal veranderingen rondom De Huiskamer.  

Verandering in ochtendprogramma – dinsdag vervalt
Vanaf 22 maart is er alleen op maandagochtend en woensdagochtend plek voor leerlingen die zich alleen voelen en het moeilijk vinden om aan de slag te gaan met hun schooltaken. Ze kunnen hier samen online les volgen. De dinsdag vervalt dus.

Middag blijft hetzelfde met nieuwe gezichten  
Zoals altijd kunnen leerlingen die even willen kletsen, huiswerk gaan maken, een spelletje willen spelen of een vraag hebben aan de jongerenwerkers, terecht in De Huiskamer. Vanaf 15 maart jl. met nieuwe gezichten! Naast Talie en Marco, vinden jullie er ook Thirsa van der Kieft (links) en Jitske Knops (rechts). Zij zijn er op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag van 12.00 – 16.00 uur.

Huiskamer in Groenlo
En nog meer nieuws, want Marianum en Mazzel zijn bezig met de voorbereidingen van De Huiskamer in Groenlo! De planning is om na de meivakantie open te gaan en proef te draaien. Meer informatie daarover volgt.

Tot snel!

Gezellig als je komt!

Veranderingen De Huiskamer