Laatste nieuws coronavirus – 19 oktober

Op 19 oktober jl. is er een veertiende positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de onderbouw in Lichtenvoorde.

Op 15 oktober jl. is er een dertiende positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de onderbouw in Groenlo.

Op 13 oktober jl. is er een twaalfde positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de bovenbouw in Lichtenvoorde.

Op 12 oktober jl. zijn er drie nieuwe positieve testuitslagen bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de onderbouw in Lichtenvoorde, een leerling uit de bovenbouw in Lichtenvoorde en een leerling uit de bovenbouw in Groenlo.

Op 8 oktober jl. is er een achtste positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de onderbouw in Groenlo.

Op 7 oktober jl. is er een zevende positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de bovenbouw in Lichtenvoorde.

Op 28 september jl. is er een zesde positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de bovenbouw in Lichtenvoorde.

Op 25 september jl. is er een vijfde positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de bovenbouw in Groenlo.

Op 24 september jl. is er een vierde positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de onderbouw in Lichtenvoorde.

Op 22 september jl. is er een derde positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat om een leerling uit de bovenbouw in Lichtenvoorde.

Op zondag 20 september jl. is er een tweede positieve testuitslag bijgekomen. Het gaat opnieuw om een leerling uit de onderbouw in Lichtenvoorde, uit een andere klas.

Op vrijdagmiddag 18 september jl. aan het einde van de middag werd Marianum door ouders op de hoogte gebracht van de eerste positieve testuitslag van het coronavirus bij een leerling uit de onderbouw in Lichtenvoorde.

De GGD is voor alle leerlingen gestart met het bron- en contactonderzoek. Zij hebben de school op de hoogte gebracht van de duur van de quarantaine en voor welke groepen de quarantaine geldt. Hoe lang dit is, verschilt van geval tot geval en bepaalt de GGD.

Marianum heeft inmiddels iedereen (direct betrokkenen, collega’s, klasgenoten en ouders) op de hoogte gebracht.

Laatste nieuws coronavirus – 19 oktober