Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Online les vanaf 16 december en aanvullende informatie

Vanaf woensdag 16 december krijgen leerlingen op Marianum online les. Welke afspraken hiervoor gelden, welke uitzonderingen er zijn en overige belangrijke informatie is in onderstaand bericht te lezen. Leerlingen en ouders zijn inmiddels geïnformeerd (door een storing in SOMtoday later op de dag).

Wie mogen er wel naar school?
Leerlingen die in het examenjaar zitten en/of praktijkgerichte vakken volgen, mogen wel naar school. Ze krijgen het onderwijs aangeboden volgens afspraak. Hierbij kan sprake zijn van zowel online onderwijs als fysiek onderwijs. De schoolexamens van leerlingen in het (voor)examenjaar gaan door en worden gemaakt op school. Wij blijven eveneens open voor de leerlingen die zich in een kwetsbare thuissituatie bevinden en voor leerlingen met ouders die werken in een cruciaal beroep.

Lessen volgens rooster tot en met 6 januari 2021
Vanaf woensdag 16 december volgen leerlingen online les volgens rooster. Leerlingen zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de regels en afspraken die hiervoor gelden bij Marianum.

Coronabesmettingen doorgeven – ook in de kerstvakantie
Bij eventuele nieuwe aanpassingen houdt Marianum rekening met het aantal (regionale en landelijke) besmettingen op dat moment. Belangrijk is dan ook, dat ouders óók in de kerstvakantie, aan ons blijven doorgeven of hun zoon/dochter positief is getest. Dit kan via info@marianum.nl.

Activiteiten
Alle activiteiten die gepland staan tot 18 januari 2021 gaan niet door.

Vervolg
Het kabinet bepaalt op dinsdag 12 januari of de genomen maatregelen de gewenste effecten hebben gehad en of de schoolgebouwen op 18 januari daadwerkelijk weer open kunnen gaan.

Online les vanaf 16 december en aanvullende informatie