Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Toneelvoorstelling ‘Strike!’ – kaarten te koop!

Bestel snel je kaarten voor de toneelvoorstelling 'Strike!' van het Marianum toneel. Ze spelen op woensdag 28 november en donderdag 29 november om 19.30 uur.

Op woensdag 29 en donderdag 30 november 2018 is het zover: het Marianum Toneel speelt de voorstelling ‘Strike!’. Wil jij weten wat er allemaal gaat gebeuren tijdens deze humoristische en spannende voorstelling? Kom dan zeker kijken!

Kaarten bestellen
Vanaf maandag 19 november 2018 zijn de kaarten te koop tijdens de kleine en de grote pauze op beide locaties in Lichtenvoorde en Groenlo. De kaarten kosten € 3,50 per stuk. En wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen! Ook kun je kaarten online bestellen via toneel@marianum.nl.

Repeteren
De betrokken leerlingen zijn de komende tijd regelmatig in het scoutinggebouw in Lievelde te vinden waar ze druk aan het repeteren zijn. De muziek wordt geoefend, de decors ontworpen en gemaakt en de teksten uit het hoofd geleerd. Hoe dit alles uiteindelijk bij elkaar komt, zie je eind november.

Tijdstip en plaats
De voorstelling ‘Strike!’ vindt plaats in de Kapel aan de Deken Hooijmansingel 1 in Groenlo. Vanaf 19.00 start de inloop en om 19.30 uur begint de voorstelling. De voorstelling duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Kom je ook kijken?
Tot dan!

Luister hier naar het interview op Gelre FM! 

Toneelvoorstelling ‘Strike!’ – kaarten te koop!