Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip! Podcast over alcoholgebruik

Tijdens de allereerste Podcast van Preventie Platform Jeugd (PPJ) bespreken ze de campagne, “Zien drinken, doet drinken?” vanuit de Alliantie Alcoholbeleid Nederland. De aflevering is te beluisteren via onderstaande link:

“Zien drinken, doet drinken?” – een krachtige boodschap die ons uitdaagt om na te denken over de invloed van ons eigen gedrag op de jongeren om ons heen. Hoe be├»nvloeden volwassenen, bewust of onbewust, het drinkgedrag van jongeren in hun directe omgeving? Hoe kunnen we samenwerken om een gezonde en bewuste drinkcultuur te bevorderen?

In deze podcastaflevering komen de volgende gasten aan het woord:

Luuk van Gemerden (Iriszorg): Een expert op het gebied van preventie en hulpverlening, deelt zijn waardevolle inzichten over de impact van alcoholgebruik op jongeren en hoe we als samenleving kunnen bijdragen aan positieve verandering.

Mees van Schaik (Jongerenwerker in Aalten): Als jongerenwerker brengt Mees zijn ervaringen in de praktijk naar voren, met een focus op het belang van preventie in lokale gemeenschappen.

Martijn Lievestro (Vader van 2 dochters): Martijn deelt zijn persoonlijke ervaringen als ouder en werpt een licht op de rol van ouders bij het beïnvloeden van het drinkgedrag van hun kinderen.

Veel luisterplezier!

Tip! Podcast over alcoholgebruik