Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip: online ouderavond ‘Jongeren en Digitale Verleidingen’ en ‘Alcohol en Drugs’

Iris in de Buurt Achterhoek organiseert voor ouders vier online ouderavonden. Op donderdag 22 april is het thema ‘Jongeren en Digitale Verleidingen’ en op dinsdag 11 en 25 mei gaat de avond over ‘Alcohol, Roken en Blowen in de opvoeding’ (herhaling van eerdere ouderavond). Alle avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 20.45 uur.

Ouderavond ‘Jongeren en Digitale Verleidingen’ – 22 april
Gamen, YouTube, altijd online willen zijn, Social Media, Instagram en ga zo maar door…. Je komt het vast tegen in de opvoeding van je kind(eren) of  je maakt je er wellicht zorgen over. De middelbare schoolperiode is een periode waarin ook op dat vlak grenzen worden opgezocht. Lastig soms, maar je hebt als ouder/opvoeder veel invloed op het gedrag van je kind, meer dan je waarschijnlijk denkt.

‘Alcohol, Roken en Blowen in de opvoeding’ – 11 en 25 mei
Tijdens de avond ‘Alcohol, Roken en Blowen in de opvoeding’ hoor je hoe je situaties in de praktijk aanpakt en wat wel en niet werkt. Herkenning gegarandeerd!

Aanmelden
Wil je graag deelnemen aan een van de ouderavonden? Stuur dan een e-mailbericht naar preventie@irisizorg.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens:

  • Welke ouderavond je wilt deelnemen: ‘Jongeren en Digitale Verleidingen’ en/of ‘Alcohol, Roken en Blowen in de opvoeding’
  • Welke datum je wilt deelnemen: 22 april of 11, 25 mei
  • Je voor- en achternaam
  • Of je kinderen hebt in de onder- of bovenbouw
  • Via welke school je deelneemt

Na aanmelding, krijg je per e-mail een uitleg en een link om deel te nemen. We zorgen dat de avond veilig en prettig verloopt voor alle deelnemers. Alle ouderavonden zijn online te volgen achter de computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Meer informatie
Meer informatie over de verleidingen die kinderen tegen kunnen komen, zijn te vinden op www.helderopvoeden.nl

Direct contact
Als je je zorgen graag al eerder of liever individueel wilt bespreken, dan mag je ook altijd rechtstreeks bellen of mailen met Iris in de Buurt: via 088-6061600 (optie 4, vraag naar Iris in de Buurt Achterhoek) of preventie@iriszorg.nl.

Tip: online ouderavond ‘Jongeren en Digitale Verleidingen’ en ‘Alcohol en Drugs’