Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

SMILE! Schoolfotograaf bij Marianum 23 september en 5 oktober

Help! De schoolfotograaf komt.. of is het juist: YES! De schoolfotograaf komt? Op donderdag 23 september en dinsdag 5 oktober 2021 is het weer zover, want dan worden alle leerlingen van Marianum op de foto gezet. Hieronder lees je er alles over.

Groenlo
In Groenlo worden de foto’s gemaakt op het podium in het Atrium en bij mooi weer gaan we naar het binnenplein om daar de groepsfoto’s en de examenfoto’s te maken. Op dinsdag 5 oktober 2021 komt de groepsfotograaf, naast klassenfoto’s, ook eindexamenfoto’s maken van havo 5 en vwo 6. Hierdoor zien enkele eindexamenkandidaten de fotograaf op beide dagen.  

Lichtenvoorde
In Lichtenvoorde worden de foto’s gemaakt op het podium in het onderbouwgebouw. Bij mooi weer worden de groepsfoto’s en de examenfoto’s buiten gemaakt op het schoolplein. Op donderdag 23 september gaan leerlingen uit leerjaar 1, 2, 3 op de foto en op dinsdag 5 oktober leerjaar 4. Op deze dag maakt de groepfotograaf, naast de klassenfoto’s , ook eindexamenfoto’s van 4vmbo.

Foto’s bestellen
Na ongeveer twee weken krijg je via school een inlogkaart mee waar je vervolgens met jouw fotonummer en inlogcode de foto’s op de website van de fotograaf kunt bekijken en bestellen (https://www.backxpositief.nl/bestellen). Leuk is, dat je naast je foto, bijvoorbeeld ook een handdoek, sleutelhanger of een mok met je foto kunt bestellen.

SMILE! Schoolfotograaf bij Marianum  23 september en 5 oktober