Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Nieuw: thee-uurtje van GSA-netwerk Marianum

Vanaf dinsdag 21 september 2021 organiseert het GSA-Netwerk van Marianum iedere derde dinsdag van de maand een thee-uurtje in De Huiskamer. De éne maand vindt dit thee-uurtje plaats in Groenlo en de maand erop in Lichtenvoorde. Om en om.

Iedereen die een vraag wil stellen, ervaringen wil delen of gewoon gezellig wil samenzijn, is tussen 14.30 – 15.30 uur van harte welkom. Uiteraard is er thee en koffie :). De Huiskamer in Groenlo vind je op de eerste verdieping op De Vide en ruimte 665. En De Huiskamer in Lichtenvoorde vind je in het onderbouwgebouw.

Het GSA-netwerk van Marianum is in december 2019 opgericht door leerlingen uit de bovenbouw in Groenlo. In de GSA hebben leerlingen, gesteund door docenten, een actieve rol . De GSA maakt zich sterk zodat iedereen op onze school de vrijheid heeft om te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden.

Het GSA-netwerk organiseert regelmatig activiteiten zoals Paarse Vrijdag in december, voorlichting tijdens het Open Huis en zoals nu het thee-uurtje. Vanaf dit jaar worden er ook activiteiten georganiseerd in Lichtenvoorde. De eerste activiteit is het thee-uurtje op dinsdag 26 oktober.

Wil je meer weten over het GSA Netwerk van Marianum? Stuur dan een e-mail naar gsa@marianum.nl of kijk op hun Instagramaccount.

Nieuw: thee-uurtje van GSA-netwerk Marianum