Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

SMILE en.. Klik! Op de foto – 26 september

Ja, het is bijna weer zover: de schoolfotograaf komt langs. Zorg dat je op maandag 26 september je haar (en make up) goed hebt zitten, want dan is de fotograaf te vinden in Groenlo en Lichtenvoorde. Zij maken een portretfoto en een foto van je (eindexamen)klas.

Het kan voorkomen dat je onverwachts ziek bent deze dag. Dan heb je nog een herkansing op maandag 17 oktober.

Waar is de fotograaf te vinden?
Het rooster over wanneer je precies de 26e op de foto moet, ontvang je nog van ons. Wat we nu al wel kunnen vertellen is dat de fotograaf:

  • in Groenlo te vinden is in ruimte 571 (ruimte naast het Atrium). Bij mooi weer gaan we naar het binnenplein om daar de groepsfoto’s en de examenfoto’s te maken.
  • in Lichtenvoorde te vinden is op het podium in het bovenbouwgebouw. Bij mooi weer worden de groepsfoto’s en de examenfoto’s buiten gemaakt op het schoolplein.

Foto’s bestellen
Na ongeveer twee weken krijg je via school een inlogkaart mee waar je vervolgens met jouw fotonummer en inlogcode de foto’s op de website van de fotograaf kunt bekijken en bestellen (https://www.backxpositief.nl/bestellen). Leuk is, dat je naast je foto, bijvoorbeeld ook een handdoek, sleutelhanger of een mok met je foto kunt bestellen.

SMILE en.. Klik! Op de foto – 26 september