Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Laatste nieuws van De Huiskamer

Met ingang van het nieuwe schooljaar wijzigen de openingstijden van De Huiskamer in Groenlo en Lichtenvoorde en worden de woensdagen speciaal gebruikt voor activiteiten.  

Binnenkort nieuwe ruimte voor bovenbouwleerlingen Lichtenvoorde
Het afgelopen jaar bezochten zowel leerlingen uit de onder- als bovenbouw De Huiskamer in Lichtenvoorde. Dat gaat dit jaar veranderen. Voor de bovenbouwleerlingen in Lichtenvoorde wordt een andere omgeving gecreëerd, bijvoorbeeld een samenwerking met cultureel centrum Den Diek of de ontwikkeling van mobiele hangplekken. Zodra hier meer over bekend is, laten wij dit weten. Deze nieuwe omgeving past beter bij het concept van De Huiskamer en de afspraken die binnen Marianum zijn gemaakt voor de onderbouw, bovenbouw en de loop tussen de beide gebouwen.

Openingstijden en contactpersonen
De huiskamercoaches zijn het komende schooljaar Jasper Schutten in Lichtenvoorde en Thirsa van der Kieft in Groenlo. Zij worden ondersteund door Talie Wijlens en Marco te Nijenhuis vanuit Mazzel.

De openingstijden zijn als volgt: 

Lichtenvoorde

  • Maandag 12.00 – 16.00 uur – inloop – Jasper aanwezig
  • Dinsdag 12.00 – 16.00 uur – inloop – Jasper aanwezig
  • Woensdag 14.00 – 17.00 uur – activiteit – Jasper aanwezig
  • Donderdag 12.00 – 16.00 uur – inloop + playstation – Jasper aanwezig

Groenlo

  • Maandag 12.00 – 16.00 uur – inloop – Thirsa aanwezig
  • Dinsdag 12.00 – 16.00 uur – inloop – Thirsa aanwezig
  • Woensdag 14.00 – 17.00 uur – activiteit – naam volgt

Activiteiten
De Huiskamer streeft ernaar rond de dertig activiteiten per schooljaar aan te bieden. Dit wordt gedaan in overleg met leerlingen, docenten en andere betrokkenen. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten specifiek gericht op meiden en jonge mantelzorgers. Ook vanuit het sportakkoord ‘Heel Oost Gelre Beweegt’ is er een wens om meer tieners te bereiken. Daarom gaat De Huiskamer ook enkele sport- en beweegactiviteiten aanbieden.

Meer informatie over De Huiskamer is ook te vinden op deze pagina.

Laatste nieuws van De Huiskamer