Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Scholenmarkt vmbo

Aan de leerlingen van klas 3/4 en hun ouders/verzorgers,

Op 28, 29 en 30 november 2017 zal weer de jaarlijkse Scholenmarkt vmbo worden gehouden. Ook ditmaal zijn de voorlichtingsavonden op het Graafschap College,

J.F. Kennedylaan 49 te Doetinchem. De Scholenmarkt is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de vele vormen van onderwijs ná het behalen van het vmbo-diploma.

Net als vorig jaar vraagt het Graafschap College bezoekers (leerlingen) van de Scholenmarkt zich vooraf online te registreren door onder andere hun naam, e-mailadres en informatie over interesses achter te laten. Met behulp van deze gegevens hopen zij leerlingen beter te kunnen begeleiden tijdens hun oriëntatiefase.

Registreren kan vanaf maandag 13 november via de website van het Graafschap College: www.graafschapcollege.nl/scholenmarkt

Er zijn per avond drie voorlichtingsronden:

19.00 – 19.30 uur

19.45 – 20.15 uur

20.30 – 21.00 uur

U wordt verzocht op tijd in het betreffende lokaal aanwezig te zijn! Tijdens de voorlichting wordt niemand meer toegelaten!

Bij de ingang en in op de verdiepingen zullen voldoende mensen aanwezig zijn om iedereen zo snel mogelijk de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Parkeren: Houdt u er s.v.p. rekening mee, dat het aantal parkeerplaatsen bij het Graafschap College beperkt is en dat de kans groot is dat u moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Meer informatie over de parkeermogelijkheden vindt u ook op de website van het Graafschap College: www.graafschapcollege.nl/scholenmarkt.

Klik hier om een filmpje te zien van de scholenmarkt.

Scholenmarkt vmbo