Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Projectweek onderbouw, locatie Groenlo

De eerste week van april staat in het teken van de projectweek en de uitwisseling. Tijdens deze projectweek organiseert Marianum voor haar leerlingen tal van activiteiten.

Maandag 3 april en dinsdag 4 april 2017

Les volgens rooster

Woensdag  5 april 2017

  • Leerjaar 1 vmbo/havo/vwo: circus Hannes in City Centrum. Inclusief avondvoorstelling voor (alléén) ouder(s)/verzorger(s). Zij ontvangen hierover nog aparte informatie en een uitnodiging.
  • Leerjaar 2h1: uitwisseling met school in Stadlohn.
  • Leerjaar 2ha: programma met de mentor.
  • Leerjaar 2a1 en 2g1: toeristische fietsroute uitstippelen en folder maken.
  • Leerjaar 2vmbo: excursie in Groenlo: stadsboerderij, stadsmuseum, film.

Donderdag 6 april 2017

  • Leerjaar 1 en 2 vmbo: snuffelstage
  • Leerjaar 1h1, 1h2, 1a1, 1g1: leerlingen kunnen kiezen tussen klimbos Ruurlo en het volgen van workshops (verkeersproject, graffity, wierook en film met filmwijzer). Alleen voor deelname aan het klimbos wordt een bijdrage gevraagd van € 12,50 en leerlingen fietsen hier zelfstandig naar toe.
  • Leerjaar 2ha, 2h1, 2a1, 2ga: Rijksmuseum Twente en Twentse Welle Enschede. Voor deze excursie wordt een bijdrage van € 7,50 gevraagd.

Vrijdag 7 april 2017

  • Leerjaar 1 en 2 vmbo: Bezoek aan Allwetterzoo in Münster met opdrachten over natuur & duurzaamheid.
  • Leerjaar 1 en 2 havo/vwo: Keulen met bezoek aan het Praetorium en Romaans museum.

Voor beide excursies wordt een bijdrage van € 15,00 gevraagd en is een identiteitskaart of paspoort verplicht.

Als u samen met uw kind ervoor kiest om niet deel te nemen aan de excursies dan kan uw kind zich melden bij mevrouw Wicherink. Voor deze kinderen is er een alternatief programma op school.

Voor alle dagen geldt dat leerlingen zelf eten en drinken mee moeten nemen. Op school is er geen verkoop tijdens die dagen.

Voor excursies met de bus: de bus vertrekt vanaf het hoofdgebouw aan de Deken Hooijmansingel 1 in Groenlo. De bus vertrekt op tijd, dat betekent dat de leerlingen ongeveer een kwartier voor vertrektijd aanwezig moeten zijn!

Eigen bijdragen worden apart achteraf aan u gefactureerd.

Volgende week tijdens de mentorles krijgen de leerlingen een eigen programmaboekje met aanvangs- en eindtijden. De leerling maakt dan per dag (indien van toepassing) een keuze voor een activiteit. In het programmaboekje staat alle relevantie informatie m.b.t.  wat ze mee moeten nemen, welke docenten er mee gaan en de locaties waar we naar toe gaan.

Projectweek onderbouw, locatie Groenlo