Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Opening eindexamenexpositie leerlingen havo/vwo – 5 april 2019

Vrijdag 5 april 2019 opent Natasja Scharenborg, kunstenaar & eigenaar van Tastisch.nl (interieur) Ontwerp en Concept, op feestelijke wijze de examenexpositie van de havo- en vwo-eindexamenleerlingen die het kunstvak beeldende vorming volgen. De opening vindt plaats op Marianum in Groenlo aan de Deken Hooijmansingel 1 van 16.00 – 18.00 uur.

Naast de opening worden ook de zes genomineerden voor de Art Battle bekend gemaakt. De Art Battle 2019, open vanaf 13 april tot en met 22 april, is een wedstrijd tussen leerlingen van vier middelbare scholen uit de regio die dit schooljaar eindexamen doen in het vak beeldende kunst voor de afdeling vmbo, havo en vwo. De deelnemende scholen zijn:– Staring College Lochem– Scholengemeenschap Marianum Groenlo– Het Assink Lyceum Eibergen en Haaksbergen– Gerrit Komrij College Winterswijk.

Het is een prachtige expositie met het thema zingeving dat door iedere leerling op geheel eigen wijze is geïnterpreteerd.

De eindexamententoonstelling is te bezichtigen tot 17 juni 2019, tijdens schooldagen van 8:30 uur tot 16:00 uur in Marianum aan de Deken Hooijmansingel 1.

helm Zoë Groen

Bloom door Zoë Groen

Pleun Altergo

Alter Ego door Pleun Marschalk

Opening eindexamenexpositie leerlingen havo/vwo – 5 april 2019