Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Open Huis Marianum in Groenlo en Lichtenvoorde druk bezocht!

Afgelopen maandag 22 januari tussen 16.30 en 20.30 uur stonden de deuren van de locaties van Marianum in Groenlo en Lichtenvoorde open voor ouders en basisschoolleerlingen die geïnteresseerd waren in hun vervolgschool. Interesse was er zeker, want beide locaties werden druk bezocht.

Aanbod
De docenten van Marianum hadden in verschillende lokalen proeflessen georganiseerd, zodat de bezoekers een goede indruk konden krijgen van het aanbod van school op de verschillende leerniveaus. De leerlingen van Marianum hielpen overal mee om de weg te wijzen, te assisteren tijdens de proeflessen en te laten zien wat zij leerden tijdens de muziekles of hoe zij de rol uit het Marianum Toneel speelden.

Proeflessen
In de aula’s van de locaties was er voor bezoekers wat te drinken met wat lekkers en er was informatie te vinden over onder meer de leerlingondersteuning en de verschillende onderwijsniveaus. In de lokalen konden bezoekers meedoen aan bijvoorbeeld proefjes bij scheikunde, zien hoe een hart werd ontleed bij biologie, genieten van het Marianum Schooltoneel en de zang tijdens de muziekles. Ook zagen bezoekers onder meer hoe een 3D-printer werkte, hoe je moest reanimeren en wat wiskunde nu eigenlijk inhield.

Meer zien? Kijk op onze Facebookpagina!

 

Personeelsbord (1) ReanimerenScheikunde (1)    Biologie1Lichtevoorde ballonnen (1)

Open Huis Marianum in Groenlo en Lichtenvoorde druk bezocht!