Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Open Huis bij Marianum 22 en 24 januari 2019

Marianum organiseert in januari opnieuw een Open Huis. Kom je ook? Dit jaar zijn de locaties afzonderlijk van elkaar geopend.

Marianum organiseert in januari opnieuw een Open Huis. Kom je ook?

Dit jaar zijn de locaties afzonderlijk van elkaar geopend:

Op dinsdag 22 januari 2019 is onze locatie in Lichtenvoorde geopend van 17.00 – 20.00 uur. En op donderdag 24 januari 2019 opent Marianum in Groenlo haar deuren voor publiek. Het Open Huis is bedoeld voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders en/of verzorgers.

 

Tijdens het Open Huis krijgen kinderen en hun ouders twee dagen de kans om de sfeer te proeven bij Marianum. Naast dat ze kennis maken met het onderwijs, leren ze ook de medewerkers kennen die vormgeven aan het onderwijs.

Op dinsdag 22 januari 2019 zijn beide gebouwen (onderbouw en bovenbouw) in Lichtenvoorde geopend. Bezoekers kunnen onder meer een kijkje nemen bij de beroepsgerichte vakken, genieten van optredens in het muzieklokaal en voor algemene informatie terecht in de aula’s. Daar is divers informatiemateriaal te vinden over onder meer de inhoud van het onderwijs, de verschillende onderwijsniveaus, leerlingondersteuning en de buitenschoolse activiteiten, zoals sporttoernooien, toneel, filmfestival en projectwerken.

Tijdens het Open Huis in Groenlo op donderdag 24 januari 2019 zijn onder meer verrassende proeflessen te volgen waarin de bezoekers zelf een actieve rol spelen. Daarnaast krijgen ze een voorproefje van het succesvolle Marianum Toneel te zien, is er muziek en zijn de deuren van de Bibliotheek Oost-Achterhoek geopend (gevestigd in de school). Ook is er, net als in Lichtenvoorde, in de aula algemene informatie te vinden.

Aanmelden van tevoren voor het Open Huis is niet nodig!

Tot volgende week!

Open Huis bij Marianum 22 en 24 januari 2019