Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Olympic Moves Schoolsportweken (28 oktober – 1 november)

Meedoen aan een sport die je leuk vindt én daarmee misschien nog doorgaan naar de regionale en/of landelijke finale! Dat is allemaal mogelijk tijdens de Olympic Moves Weken bij Marianum vanaf 14 oktober 2019.

Marianum organiseert twee Olympic Moves Schoolsportweken: de eerste week (14 oktober – 18 oktober 2019) zit er bijna op. Op maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november 2019 begint de tweede week. Daarin biedt onze school in totaal tien sporten aan in twee weken. Leerlingen mogen kiezen om zich in te schrijven voor maximaal twee sporten. Ze zijn niet verplicht om mee te doen! De Olympic Moves Schoolsportwerken vinden plaats in Groenlo en Lichtenvoorde en zijn bedoeld voor alle leerlingen van Marianum (onderbouw en bovenbouw).

Olympic Moves
Omdat Marianum een breder sportaanbod wil bieden aan leerlingen, organiseert de school de laatste vier jaar een sportweek onder de naam: The Olympic Moves Schoolweken. Tijdens deze weken maken we voor een aantal sporten een selectie om mee te kunnen doen aan de regionale finales van Olympic Moves, waar Marianum al meer dan 10 jaar aan mee doet. Olympic Moves is een schoolsportevenement met schoolvoorrondes, regionale finales en landelijke finales op sportcentrum Papendal in Arnhem.

Leuk om te weten!
Vorig jaar heeft Marianum een record gevestigd door met zeven verschillende sporten op de finaledag op Papendal in Arnhem te staan met in totaal honderd leerlingen.

Aanbod sporten
De sporten die leerlingen kunnen volgen, zijn:
1. Zaalvoetbal
2. Voetbal voor jongens
3. Voetbal voor meisjes
3. Handbal
4. Volleybal
5. Badminton
7. Tennis
8. Streetdance
9. Veldloop
10. Minitrampoline springen

Leerlingen die willen meedoen, hebben zich inmiddels opgegeven. Erg leuk! We hebben er weer zin in.
Houd de berichtgeving op onze website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws van Olympic Moves.

Inspiratie opdoen? Bekijk dan onderstaand filmpje! 

Olympic Moves Schoolsportweken (28 oktober – 1 november)