Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Oktober – Maand van de opvoeding – tips!

Meer weten over opvoeding? Kom dan naar een van de leuke activiteiten in de buurt.

Hieronder staat een aantal tips over opvoeden en opgroeien. De maand oktober is namelijk de ‘Maand van de opvoeding’.  Samen met de gemeente organiseert het Preventie Platform Jeugd allerlei activiteiten met thema’s die interessant kunnen zijn voor ouders/opvoeders van schoolgaande pubers en tieners. Deelname is gratis!

De verslavende digitale wereld op 15 oktober in het gemeentehuis in Borculo
Hoe kun je als ouder/opvoeder omgaan met het online en digitale gedrag van je puber/tiener? Ervaringsdeskundige en psycholoog Laurens Veltman geeft deze avond praktische handvatten om in contact te komen en bij te sturen op digitaal gedrag.

Theaterlezing het Puberbrein op 17 oktober bij Marianum in Groenlo
Pubers, waarom maken ze hun huiswerk niet? Waarom komen ze te laat op hun stage? Waarom komen ze niet uit bed? Waarom moeten hun eigen dingen NU en jouw dingen STRA-HAKS? Humoristische lezing van Aletta Smits, onderzoeker en trainer.

Theater Loverboys op 23 oktober bij City Lido in Groenlo Moeder-dochter-voorstelling
Loverboys – Net als je denkt ze door te hebben, veranderen ze hun methodes. De tijd van cadeaus en meiden verliefd maken is voorbij. De nieuwe generatie loverboys pakt het heel anders aan. Theater Loverboys laat je kennis maken met de loverboys van nu. Na de voorstelling stappen de acteurs uit hun rol en gaan aan de hand van stellingen het gesprek aan met het publiek. Aan de orde komen vragen als: hoe gaan de loverboys van nu te werk? Kun je voorkomen dat je slachtoffer wordt van een loverboy? Wat moet je doen als het te laat is?

Aanmelden
Geïnteresseerd om naar een van deze activiteiten toe te gaan? Meld je dan hier aan.

Oktober – Maand van de opvoeding – tips!