Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Nieuwe openingstijden voor De Huiskamer – relaxed man!

De Huiskamer is een gezellige plek in Marianum in Lichtenvoorde (gebouw 3 in lokaal 413) waar leerlingen zowel onder en na schooltijd terecht kunnen op maandag, dinsdag en woensdag. De Huiskamer gaat open om 12.00 en sluit om 15.30 uur.

Kom ff an!
Leerlingen met een tussenuur of pauze kunnen langskomen om wat te drinken, huiswerk te maken of om even een praatje te maken met de jongerenwerkers Talie Wijlens en Marco te Nijenhuis. Ook met goede ideeën kunnen Talie en Marco de leerlingen verder helpen. Als ze ergens anders over willen praten of hun hart willen luchten, dan kan dat ook.

Activiteiten
De Huiskamer organiseert regelmatig leuke activiteiten. Welke dit zijn, kunnen leerlingen bespreken met de jongerenwerkers. Op dit moment is er een vaste activiteit op elke woensdagmiddag. Leerlingen kunnen dan van 13.30 uur tot 15.30 uur FIFA (of een ander spel) spelen op de Playstation in teams van twee personen. Als leerlingen mee willen doen, moeten ze dit wel even van tevoren doorgeven aan Marco of Talie. Daarnaast zijn er binnenkort nog allerlei andere leuke activiteiten te vinden in De Huiskamer, zoals  meidenworkshops en podcasts. En eigen ideeën zijn natuurlijk ook welkom.

Openingstijden
Maandag vanaf de eerste pauze: 10.10 uur – 15.30 uur
Dinsdag vanaf de eerste pauze: 10.10 uur – 15.30 uur
Woensdag vanaf de eerste pauze: 10.10 uur- 15.30 uur

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden naar De Huiskamer? Neem dan contact op met Talie via 06 109 102 60 of (talie@alsjemazzelhebt.nl) of Marco via 06 254 162 43 (marco@alsjemazzelhebt.nl) of kom zelf langs in De Huiskamer.

Hieronder vind je het filmpje van De Huiskamer.

 

Nieuwe openingstijden voor De Huiskamer – relaxed man!