Nieuw in Marianum Groenlo: De Huiskamer – Relaxed man!

Vanaf het nieuwe schooljaar heeft Marianum in Groenlo nu ook een ‘De Huiskamer’. Een gezellige plek op de eerste verdieping in kamer 665 (tegenover de Studielounge) waar leerlingen terecht kunnen om bijvoorbeeld huiswerk te maken.

Leerlingen zijn ook welkom om een praatje te maken, een spelletje te spelen of om een vraag te stellen aan Thirsa v.d. Kieft, één van de jongerenwerkers. Ook kunnen ze ideeën inbrengen of informatie opzoeken over bepaald onderwerp.

Naast dat De Huiskamer een gezellige plek is, worden er ook regelmatig activiteiten en workshops georganiseerd. Ideeën hiervoor kunnen leerlingen zelf aandragen!

Openingstijden De Huiskamer Groenlo
De Huiskamer is open op maandag, dinsdag en woensdag van 12.00 uur- 16.00 uur. Leerlingen zijn welkom in je pauze, tussenuur of na schooltijd. De jongerenwerker die aanwezig is in Groenlo is Thirsa v.d. Kieft.

Openingstijden De Huiskamer in Lichtenvoorde
En De Huiskamer in Lichtenvoorde in gebouw 3 in kamer 413 gaat ook weer open in het nieuwe schooljaar. Hiervoor gelden de vertrouwde openingstijden: maandag, dinsdag en woensdag van 12.00 – 16.00 uur. De jongerenwerker die aanwezig is in Lichtenvoorde is Jitske Knops.

Nieuw in Marianum Groenlo: De Huiskamer – Relaxed man!