Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Open Up festival voor leerlingen in Groenlo

Op dinsdag 31 augustus 2021 en donderdag 2 september 2021 organiseert Marianum in Groenlo voor leerlingen uit de bovenbouw en de onderbouw een ‘Open Up festival’. Twee dagen vol activiteiten waar leerlingen elkaar ontmoeten, verbinden, kijken en luisteren.

Tijdens het Open Up Festival volgen leerlingen verschillende workshops. Denk aan 3d-pen-tekenen, etsen, grime, game design, step dance, een drumshow, theater en hiphop. Allemaal activiteiten waar leerlingen actief aan deelnemen en waarbij verbinden en samenwerken centraal staat. Het zijn activiteiten waar leerlingen energie van krijgen en geïnspireerd door raken.

Het festival is vooral gericht op de beleving van ‘live’ cultuur, omdat Marianum hierin de afgelopen twee jaar weinig heeft kunnen doen voor de leerlingen.

Marianum wil leerlingen een hart onder de riem steken met dit festival. Even twee dagen waarbij ze het gevoel hebben dat ze weer samen zijn en samen dingen ondernemen en van elkaar leren.

Het Open Up festival maakt onderdeel uit van het Nationaal Programma Onderwijs en is een van de vele initiatieven die Marianum nog gaat organiseren de komende tijd. Marianum hoopt op deze manier bij te dragen aan het herstel en ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona.

Open Up festival voor leerlingen in Groenlo