Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Marianumtoneel speelt “De Marathon”

Ook dit jaar gaat Marianumtoneel weer de planken op. We spelen dit seizoen De Marathon, een vrije bewerking van de gelijknamige film. We nodigen u van harte uit voor de sportieve uitvoeringen op 24 en 25 november in de aula van Marianum, Dr. Ariënsstraat 1 te Lichtenvoorde.

Na de succesvolle uitvoeringen van De Dochters van de Keizer (2014), het totaaltheater Circus Mariani (2015), en de thriller Wie een kuil graaft… (2015), wagen we ons dit jaar aan een bekende kaskraker in een sportief en Achterhoeks jasje. De groep van acteurs, muzikanten en decorbouwers is samengesteld uit ervaren leerlingen en ook dit jaar weer enkele nieuwe talenten. Zij laten bij de repetities hun veelzijdige kanten zien en bereiden zich voor op twee mooie voorstellingen.

Alles wat tijdens De Marathon te zien en te horen is, wordt door leerlingen voorbereid en uitgevoerd: muziek, decors, kostuums, spel en dans. Zij zijn hiervoor met toestemming van ouders en teamleiders enkele dagen (8 tot en met 11 november) vrijgesteld van lessen. Docenten nemen de groep tijdens deze dagen onder hun hoede.

We nodigen u van harte uit om donderdag 24 of vrijdag 25 november 2016 te komen kijken naar De Marathon in de aula van Marianum, Dr. Ariënsstraat 1 te Lichtenvoorde. De uitvoeringen beginnen om 19.30 uur (zaal open 19:00 uur), toegangskaarten kosten € 3,50 per stuk en zijn vanaf 17 november te koop tijdens de grote pauzes op alle vestigingen van Marianum. Ook op de avond zelf verkopen we kaartjes bij de entree maar… op=op.

Mocht u vragen hebben of kaarten willen reserveren, neem contact met ons op via toneel@marianum.nl.

Foto’s die gemaakt zijn tijdens de repetities:

l1020521

l1020511

l1020506

Marianumtoneel speelt “De Marathon”