Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Logistieke Roadshow naar Marianum – 13 oktober

Op woensdag 5 oktober jl. hebben onze vmbo-leerlingen uit leerjaar 3 het profiel Produceren, Installeren en Energie en Bouwen, Wonen en Interieur van Seesing Flex en Dusseldorp transport een masterclass transport en logistiek ontvangen. Dit er voorbereiding van de Logistieke Roadshow die donderdag 13 oktober naar Marianum komt.

Tijdens de masterclass werden alle aspecten en onderdelen van transport en logistiek behandeld en besproken. Het onderwerp en challenge van dit jaar is kleding.

Het doel van de logistieke Roadshow is om leerlingen uit leerjaar 3 kennis te laten maken met de logistieke sector en hen zo te interesseren voor een toekomst binnen de logistiek. Tijdens de Roadshow maken leerlingen de reis van hun favoriete kleren mee in een vier challenges van elk 15 minuten. In groepen verzamelen zij zoveel mogelijk punten. Met deze punten kunnen zij mooie prijzen winnen, zoals draadloze oortjes en Bluetooth speakers.

Tijdens de eerste challenge gaan leerlingen zo snel mogelijk order picken en pakketten bezorgen. Wie levert de meeste juiste pakketen af? De tweede challenge is een grote puzzel van pallets die de leerlingen oplossen door juist te antwoorden op kennisvragen. Challenge drie is een escape room waar leerlingen in 15 minuten uit moeten zien te ontsnappen. Tenslotte challenge vier: hierbij is het de bedoeling dat de leerlingen een zo efficiënt mogelijke transportplanning samenstellen voor de outfits van hun favoriete BN’ers.

Wij wensen de leerlingen veel succes donderdag!

Logistieke Roadshow naar Marianum – 13 oktober