Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Let’s Go Dagen voor leerlingen basisschool – schrijf je nu in!

Vanaf 6 tot en met 29 januari 2021 organiseert Marianum zowel in de ochtend als in de middag voor basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 uit de regio de Let’s Go Dagen. Ze hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen via hun eigen basisschool. Inschrijven hiervoor kan via de docent op de basisschool via de Open Huis Pagina. De inschrijving sluit op woensdag 16 december 2020.

En wil je alvast meer weten? Kijk dan snel naar onderstaand filmpje.   

Tijdens de Let’s Go Dagen kunnen leerlingen zowel in Groenlo als in Lichtenvoorde proeflessen volgen om zo kennis te maken met de verschillende niveaus die bij ons op school te volgen zijn. Door de lessen te volgen, ontdekken de leerlingen ook welk niveau voor hen geschikt is. Leerlingen hebben inmiddels via hun basisschool een uitnodiging ontvangen.

Digitaal Open Huis
Omdat we dit jaar met de coronamaatregelen te maken hebben, kunnen we geen Open Huis organiseren zoals andere jaren, waar iedereen in school mocht komen kijken. Daarom hebben we nu een digitaal ‘Open Huis‘ ingericht op onze website waar alle informatie over onze school te vinden is. Deze pagina wordt de komende tijd steeds aangevuld met diverse filmpjes en andere informatie.

Informatiemoment voor ouders
Voor ouders/verzorgers organiseren wij een ‘live-event’ op dinsdag 19 januari 2021 en donderdag 21 januari 2021. Zij kunnen dan samen met hun zoon/dochter meekijken in onze school en vragen stellen aan onze docenten, teamleiders en leerlingen. ontvangen. De inschrijving hiervoor is vanaf 8 januari 2021.

Let’s Go Dagen voor leerlingen basisschool – schrijf je nu in!