Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Tip! Jongerengroep

Heb jij weleens gehoord van een jongerengroep speciaal voor kinderen van 12 tot 16 jaar die een ouder hebben met psychische en/of verslavingsproblemen? Het bestaat! Iriszorg en GGNet organiseren samen momenten om met deze jongerengroep samen te komen en te praten over de situatie thuis. Lees meer hierover in dit bericht.

Heb jij veel spanningen thuis? Omdat je vader of moeder niet zo lekker in zijn of haar vel zit door bijvoorbeeld psychische problemen of een verslaving? Het kan zijn dat je je zorgen maakt en niet zo goed begrijpt wat er aan de hand is. Misschien weet je
niet zo goed of je vrienden mee naar huis kan nemen. In de jongerengroep ontmoet je anderen die thuis hetzelfde meemaken als jij.

Wat doen we in de jongerengroep?
We zullen het in de groep gaan hebben over de thuissituatie en hoe dit voor jou is. Dit doen we aan de hand van gesprekken maar ook met leuke opdrachten, activiteiten of bijvoorbeeld door een stukje film te kijken en hierna erover in gesprek te gaan. Thema’s zijn onder andere; je thuissituatie, gevoelens en gedrag, je sociale kring en (h)erkenning bij anderen.

Meer weten over aanmelden en contactpersonen? Download dan hier de flyer!

Tip! Jongerengroep