Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Fotowedstrijd voor leerlingen

Leerlingen van Marianum kunnen meedoen aan de wedstrijd ‘ShareYourWURld fotowedstrijd’ voor middelbare scholieren. De wedstrijd wordt georganiseerd door de WUR (Wageningen University Research).

Het is de bedoeling dat je een foto van de wereld om je heen maakt. Een professionele jury kiest de beste foto’s uit en onze wetenschappers laten zien wat jouw foto met zijn of haar werk te maken heeft. De vijf beste inzenders winnen een fotoworkshop en de winnaar ontvangt een KeyMission camera waarmee je beelden in 360 graden kunt filmen.

Interesse? Vul dan het inzendformulier in. Deze staat vanaf 3 april 2018 online. Kijk voor de voorwaarden, de deadline en meer informatie op de website van de WUR!

Dit jaar bestaat Wageningen University & Research 100 jaar en om dit te vieren organiseren zij voor scholieren uit het middelbare onderwijs de fotowedstrijd ShareYourWURld. Als instituut op het gebied van Life, Food en Earth is Wageningen University & Research overal in jouw dagelijks leven terug te vinden. Aan de hand van jouw foto vertellen onze wetenschappers je graag op welke manier dat is.

Nikon-KeyMission-360-745x419.jpg.optimal

 

 

 

 

 

 

Veel succes