Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Examenfeest uitgesteld – diploma-uitreiking gaat door

Marianum heeft besloten het examenfeest van aanstaande woensdag 14 juli uit te stellen naar september 2021. Dit naar aanleiding van het advies van de GGD en de gemeente Oost Gelre. De nieuwe datum wordt nog bekendgemaakt. De diploma-uitreiking van donderdag 15 juli gaat wel door. Ouders en leerlingen zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Kaartje houden of inleveren
Leerlingen die al een kaartje hebben gekocht voor het examenfeest kunnen dit kaartje houden, want het kaartje blijft geldig voor het uitgestelde examenfeest. Als ze toch het kaartje willen inleveren, dan kan dat op woensdag 14 juli wanneer zij hun boeken komen inleveren. Ze krijgen dan hun geld terug.

Diploma-uitreiking gaat WEL door
De diploma-uitreiking op donderdag 15 juli aanstaande gaat WEL door, omdat deze bijeenkomst in verschillende tijdvakken is ingedeeld en er minder mensen tegelijk bij elkaar komen. Marianum vraagt wel met nadruk om 1,5 meter afstand te houden, een mondkapje te dragen en eventueel van tevoren een zelftest te doen.

Marianum hoopt dat, ondanks het bovenstaande besluit, we met zijn allen een fijne diploma-uitreiking kunnen vieren en dat alle leerlingen kunnen genieten van hun welverdiende vakantie.

Examenfeest uitgesteld – diploma-uitreiking gaat door