Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist.

Carmel Awards – doe mee!

Dit jaar kunnen alle leerlingen van Marianum meedoen aan de Carmel Awards. Het thema is: ‘Doe ff normaal’ waarbij het gaat om jezelf kunnen zijn, anderen wijzen op hun gedrag en de vrijheid om te kunnen doen wat je wilt. Naar aanleiding van dit thema kunnen leerlingen hun creatieve ideeën en talenten insturen in verschillende categorieën.

Categorieën 
Hieronder staan de categorieën:

  • Do-It-Yourself – denk aan: allerlei soorten vaardigheden, bijv. koken & lassen waar creativiteit en handigheid uitspreekt 
  • Spotlight – denk aan: zang, dans, toneel, allerlei soorten podiumkunsten
  • Omdenken – denk aan: profielwerkstuk, vernieuwing (bijv. het idee van genderneutrale toiletten), onderzoek, beleids- of adviesstukken schrijven

Aanmelden kan nog steeds!
Inmiddels heeft de organisatie van de Carmel Awards al ruim 100 aanmeldingen ontvangen van (groepjes) leerlingen. En van Marianum hebben zich vijf groepjes leerlingen aangemeld. Ben jij nu ook enthousiast geworden? Tot en met 15 mei is het nog mogelijk om je aan te melden. Dit kan via het Instagramaccount @carmelawards. Meer informatie is ook te zien in onderstaand filmpje:

Carmel Awards – uitreiking
Eind mei maakt de organisatie van de Carmel Awards een selectie uit van alle inzendingen van alle Carmel-scholen. Dit zijn in totaal 12 ideeën/plannen. Deze ideeën (indien haalbaar) worden uitgevoerd en gefilmd. Tijdens de feestelijke finale op 10 juni worden de drie winnaars bekend gemaakt, die worden gekozen door de stemresultaten van de leerlingen (75%) en de inzichten van de vakjury (25%).

Wordt vervolgd!

Carmel Awards – doe mee!